*Bekir Bozdağ İlk Ziyaretini Birecik’e Yapacak

Eski Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti’nin 14 Ağustos’taki kuruluş yıl dönümü kutlamaları için Ankara’ya yaptığı ziyaretin ardından, ilk resmi temaslarını Birecik ilçesinde gerçekleştirecek. Bozdağ, programına Birecik Kaymakamlığı’na yapacağı ziyaretle başlayacak ve ilçenin mevcut durumu hakkında yetkililerden bilgi alacak. Ardından Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beğit’e “hayırlı olsun” dileklerini iletecek. Belediye Başkanlığı’ndaki temasları sırasında, Bozdağ’ın ilçenin projeleri ve belediyenin çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunması bekleniyor. Birecik’teki programını AK Parti İlçe Başkanlığı ziyareti ile sürdürecek olan Bozdağ, burada partililerle bir araya gelerek önemli konular üzerinde istişarelerde bulunacak. Ziyaretlerin ardından…

Bekir Bozdağ Belediye Belediye Başkanı Birecik Belediye Başkanı GÜNDEM 

Eski Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti’nin 14 Ağustos’taki kuruluş yıl dönümü kutlamaları için Ankara’ya yaptığı ziyaretin ardından, ilk resmi temaslarını Birecik ilçesinde gerçekleştirecek.

Bozdağ, programına Birecik Kaymakamlığı’na yapacağı ziyaretle başlayacak ve ilçenin mevcut durumu hakkında yetkililerden bilgi alacak. Ardından Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beğit’e “hayırlı olsun” dileklerini iletecek. Belediye Başkanlığı’ndaki temasları sırasında, Bozdağ’ın ilçenin projeleri ve belediyenin çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunması bekleniyor.

Birecik’teki programını AK Parti İlçe Başkanlığı ziyareti ile sürdürecek olan Bozdağ, burada partililerle bir araya gelerek önemli konular üzerinde istişarelerde bulunacak. Ziyaretlerin ardından Bozdağ, akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya geçerek temaslarına orada devam edecek.

Bozdağ’ın bu ziyaretleri, hem yerel yönetimlerle güçlü bağlar kurulması hem de bölge halkının taleplerinin yakından dinlenmesi açısından büyük önem taşıyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment